Loading

Uw eigen VIP Room

Elk bedrijf zoekt naar mogelijkheden om klanten en bijzondere relaties een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Met uw eigen hospitalty unit kunt u al deze personen een unieke  ‘day at the races’ laten beleven. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor uw ruimte niet alleen uw eigen corporate imago kan uitstralen, maar u kunt ook per dag een verschillend programma bieden.

Prachtige locatie
De luxe VIP Room bevinden zich op de eerste etage van het pitcomplex van Circuit Zandvoort.  Terwijl onder de hospitality ruimtes de coureurs en monteurs zich prepareren voor de volgende race, kunnen uw geselecteerde bezoekers in alle stijl en comfort genieten van het spektakel op de baan en al het moois wat de autosport te bieden heeft.

Vanuit de VIP Room hebben uw gasten uitzicht op het rechte stuk en pitstraat. Vanaf de bewaakte VIP Room gallerij hebben de invitees zicht op de Tango Paddock en de Gerlachbocht. Tevens zijn alle ruimtes voorzien van TV-aansluitingen, waardoor ook de live tv registratie bij diverse race-evenementen optimaal gevolgd kan worden. Daarnaast kan uw ruimte voorzien worden van een internetaansluiting. Onze huiscateraar draagt op Circuit Zandvoort zorg voor een overheerlijke culinaire ervaring.

Boeken
U kunt onze VIP Room boeken voor al uw evenementen maar ook op alle race weekenden kunnen wij u en uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen.

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?