Loading

Simulator verhuur

Een Arrows AX 3 showcar met 3 plekken zodat je racet met z’n drieën in de simulator, kosten op aanvraag afhankelijk van duur en lokatie.

ARROWS AX3 SIM

Een unieke experience die geen enkele aanbieder aanbied op dit moment, een exclusieve experience om met 2 personen tegelijk in dezelfde auto te racen tegen elkaar. Dit is mogelijk met de SIM die wij hebben gebouwd van de originele Arrows AX3 showcar.

We verhuren de Arrows AX3 SIM per dag voor een bedrag van 1495,00 euro, hiervoor krijgt u een hele dag de mogelijkheid om uw gasten te laten racen in deze onvergetelijke experience.

De 2 begeleiders die de gehele dag u ontzorgen en uw gasten begeleiden bij de Arrows AX3 SIM, zij houden de competitie bij en zullen tevens de prijzen uitreiken in overleg met u.

Mocht u de Arrwos AX3 SIM meerdere dagen willen huren is hier een custom made pricing voor. Mailt u naar jacob@arrows.team voor meer info.

Belangrijke huisregels betreden Arrows F1 ltd

U dient de auto te parkeren op het terrein achter de hoofdtribune (dus niet onder de tunnel doorrijden naar de pitstraat)

Het is toegestaan om de pitbox te betreden tot aan de paaltjes, een medewerker van Arrows F1 ltd zal u begeleiden naar de F1 auto.

U dient uw ID mee te nemen deze heeft u nodig om de verklaring in te vullen voordat u gaat meerijden.

Neem direct contact op


hello@arrows.team

Bekijk ook onze andere experiences

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?