Loading

Volg ons op de voet en zie de nieuwtjes as eerste op instagram, FOLLOW US on : https://instagram.com/duoracingofficial

Rijvaardigheidstraining door Rotary op Circuit Zandvoort

(bron artikel: Zandvoortse Courant)

Op initiatief van Rotaryclub Zandvoort wordt op dinsdag
28 november op Circuit Zandvoort (CZ) een cursus ‘beter
rijden’ georganiseerd. U krijgt daarbij een unieke circuitervaring, leert uw auto beter beheersen en u steunt ook nog eens het Fonds Gehandicaptensport.

Maarten Jansen is behalve lid van Rotaryclub Zandvoort (RCZ) ook een gepassioneerd autocoureur. Op een bijna speelse manier wil hij u uw auto beter leren gebruiken. U leert allerlei manieren voor een betere beheersing van uw voertuig via een aantal cursusonderdelen op het snelle asfalt van het Zandvoortse duinencircuit. U wordt ontvangen in de VIP-room van Driving Fun/ DuoRacing, alwaar Jan Lammers (wie kent hem niet?) alle ins en outs van de autosport zal vertellen.

Hem kennende zal dat met de nodige anekdotes en grappen en grollen gepaard gaan. Vervolgens gaat het gezelschap
de baan op om een aantal vaardigheden onder de knie te krijgen. Optioneel is het (tegen meerprijs) mogelijk om mee te rijden in een duo-seater Formule 3 auto van DuoRacing, een ongekende ervaring. Als afsluiter volgt tijdens een hapje en drankje de prijsuitreiking.

De kosten voor de rijtraining bedragen: € 225 per persoon, waarvan het grootste deel naar het Fonds Gehandicaptensport zal worden overgemaakt. De optionele extra kosten voor het meerijden met de Formule 3 auto bedragen € 99 p.p. Dit alles is inclusief een fotosessie en een certificaat van deelname. Inschrijven kan vanaf heden bij Maarten Jansen via maarten@npdcommunications.nl of
telefoonnummer 06-52394054.

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?