Loading

Single Seater Simulator

De Simulator is per dag beschikbaar, u krijgt een geweldige dag en de mogelijkheid om uw gasten op locatie te laten racen in deze onvergetelijke ervaring.

Deze ervaring is beschikbaar in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. 2 teamleden zorgen gedurende de hele ervaring voor jou en je gasten, zij houden de wedstrijd bij en zullen in overleg met jou ook de prijzen toekennen.

Deze simulator huren?

Nu al vanaf
€ 1295, – per dag

Mocht u de simulator meerdere dagen willen huren is hier een custom made pricing voor. Mailt u naar jacob@arrows.team voor meer info.

Reserveer de single seater simulator > 

ARROWS AX3 SIM

Een unieke experience die geen enkele aanbieder aanbied op dit moment, een exclusieve experience om met 2 personen tegelijk in dezelfde auto te racen tegen elkaar. Dit is mogelijk met de SIM die wij hebben gebouwd van de originele Arrows AX3 showcar.

We verhuren de Arrows AX3 SIM per dag voor een bedrag van 1495,00 euro, hiervoor krijgt u een hele dag de mogelijkheid om uw gasten te laten racen in deze onvergetelijke experience.

De 2 begeleiders die de gehele dag u ontzorgen en uw gasten begeleiden bij de Arrows AX3 SIM, zij houden de competitie bij en zullen tevens de prijzen uitreiken in overleg met u.

Reserveer nu voor slechts
€1495,00 voor een hele dag

Mocht u de Arrwos AX3 SIM meerdere dagen willen huren is hier een custom made pricing voor. Mailt u naar jacob@arrows.team voor meer info.

Reserveer de arrows ax3 simulator >

Minardi Experience

Ervaar om mee te rijden in een Formule wagen! Voel de spanning van 0 naar 100 in onder 4 seconden met een topsnelheid van 230 km/u ervaart u meteen waar de rempunten en bochtentechniek liggen van een Formule racewagen zodat en u kan zeggen, “I did it…’’.

De experience bestaat uit:

  • Ontvangst in onze VIP Room
  • 20 minuten briefing over racelijnen, rempunten en schakelen en veiligheid.
  • Simulator training van 20 minuten
  • 4 ronden op snelheid over het circuit
  • 10 minuten debrief
  • Ontvangst T-shirt “I did it…”

Na de debrief is er de tijd om een drankje te doen in onze VIP Room boven de pitstraat.
Totale experience duurt ongeveer 2,5 uur.

€499,-
Kosten incl. Autohuur, banden, brandstof, monteurs instructeurs, lunch etc.

Reserveer de Minardi Experience >

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?