Loading

Benieuwd naar de échte helden van Arrows F1 ltd? Lees hier meer over onze coureurs:

Maciej Krolikowski

“Na 3 jaar gekart te hebben dan eindelijk in 2008 de overstap kunnen maken naar de autosport in de Formule Ford klasse. Na nog geen 2 uur getest te hebben direct de eerste wedstrijd in gedoken en prompt tijdens de kwalificatie pole position gepakt en direct daar achteraan de eerste overwinning. Het debuut kon niet mooier, Formule 1, here we come!

Wat wel mooier kon was de periode van de financiele crisis. Sponsoring werd hierdoor haast onmogelijk om binnen te halen en daardoor kon ik niet een vol seizoen Formule Ford rijden. Een jaar later reed ik nog een aantal losse wedstrijden op kosten van het team, maar wederom geen budget voor het volle kampioenschap. Het testen van Formule Renault volgde. Vervolgens verschillende losse wedstrijden van de BMW M3 cup, tot de Stayfast met daarin verschillende overwinningen. Momenteel ben ik actief in het race les geven en coachen.
De Formule 1 droom is inmiddels vervallen.. Dus ruimte voor een nieuwe droom…ik bedoel doel: Le Mans 24H, here we come!”

Meindert van Buuren jr

“Ik ben begonnen met karten in 1999. Toen ik 4 jaar oud was kreeg ik van mijn ouders een puffo, dat is een kleine kart voor kinderen tussen de 4 en de 7 jaar. In 2002 toen ik 7 jaar oud was heb ik mijn kart diploma gehaald bij de Knaf en ben begonnen met clubwedstrijden te rijden in de mini klasse op het circuit van Strijen. Daar heb ik tot en met mijn 10e in gereden.

Daarna ben ik verder gegaan in de junior klasse, eerst 100cc luchtgekoeld en daarna de KF3. In totaal heb ik daar 3 jaar in gereden en ben ik over gestapt naar de Rotaxmax DD2. Daar heb ik 2 jaar in gereden op een Topkart van slangen karting en ik kwam uit voor het Papagayo Racingteam. Begin 2011 ben ik de autosport in gestapt en begonnen in het Noord Europese Kampioenschap Formula Renault 2.0 bij van Amersfoort Racing De laatste 2 races reed ik voor KTR in het Europees Kampioenschap Formule Renault 2.0.

In 2012 reed ik voor Manor MP motorsport waar ik deel nam in het Noord Europese Kampioenschap en in het Europees kampioenschap. in 2013 reed ik voor MP Motorsport in de AutoGP. Na de AutoGP heb ik de over stap gemaakt naar World Series by Renault 3.5 in 2014, daar reed ik voor het spaanse Pons Racing.

Door de goede resultaten heeft Lotus mij benaderd en ree ik in 2015 voor Lotus in de World Series By Renault. 2016 en 2017 heb ik de switch naar de GT auto’s gemaakt en race ik onder andere bij Lamborghini’s.”

Beitske Visser

“Mijn Carrière is begonnen met karten op 5 jarige leeftijd, hier steeds verder in opgeklommen tot ik in 2010/2011 in de hoogste klasse van het karten mee deed met het Europees en wereldkampioenschap.

In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar de Formule auto’s en afgelopen jaar meereed in de World Series 3.5 gereden dit is de opstapklasse naar de Formule1. En in 2017 ben ik opgenomen in het BMW Junior Team en race ik verschillende wedstrijden in de GT Auto’s.”

Martyn Braspenning

“Na een super leuke wintercursus bij de Rensport School Zandvoort ben ik samen met mijn broer gestart in het toerwagen racen met een BMW 320i. Zomeravond competitie in combinatie met het toenmalige toerwagen kampioenschap van de NAV, al snel gevolgd door het DTCC.DTCC of DTC was een 2 liter kampioenschap met vrijwel standaard auto’s en een strikt reglement, deze klasse reed in Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Benelux. We reden door heel Europa met de 2 liter BMW 3-serie coupe in het befaamde Braspenning blauw. Hierna gevold door 2 jaar rijden in een Renault Megane. Hoogst behaalde positie was 3de in DTTC kampioenschap bij de privateers.”

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?